На Львівщині відійшов у вічність староста Смільнівського округу

Новини 16 Серпня, 2021 789

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Сумна звістка сколихнула сьогодні Бродівську громаду. На 65-му році життя відійшов у вічність староста Смільнівського округу Нарольський Анатолій Михайлович.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Бродівської міської ради.

Анатолій Михайлович народився 21 лютого 1957 року в селі Стріхівці Ярмолинецького району Хмельницької області.

У 1981 році закінчив Івано-Франківський інститут нафти і газу. З 1982 року по 2010 рік очолював Бродівське управління газового господарства виробничого об’єднання «Львівгаз».

За час перебування на посаді начальника газового управління сформував міцний колектив з висококваліфікованих працівників, який постійно перебував на передових позиціях в системі «Львівзаг»; створював належні умови для праці та життя працівників; розпочав та повністю завершив газифікацію міста Броди та населених пунктів Бродівщини.

Був депутатом декількох скликань Бродівської районної ради та Бродівської міської ради.

З 2011-го року по 2013-й рік працював головним інженером ТОВ «Спарта Гранд» у Києві. З 2013-го року по 2017-й рік працював начальником автотранспортної служби «Львівгаз». З 2017-го року по 2018-й рік працював начальником дільниці приватної ремонтно-будівельної фірми у Житомирі.

З 2020-го року призначений старостою сіл Смільне та Сидинівка. Завжди захищав інтереси мешканців, будував плани щодо майбутніх покращень благоустрою сіл.

Від імені Бродівського міського голови, апарату, виконавчого комітету, депутатського корпусу Бродівської міської ради висловлюємо щирі співчуття дружині Галині Олексіївні, доньці Світлані, сину Тарасу, усім рідним та близьким. Ми разом із Вами у ці скорботні дні.

Коментарі

Позначки: