На Львівщині відбулась мандрівка патріотичним шляхом «До бункеру Головного осередку пропаганди ОУН і УПА»

Новини 27 Серпня, 2018 122

У День Незалежності України для активних мешканців Львівщини відбулась мандрівка патріотичним шляхом «До бункеру Головного осередку пропаганди ОУН і УПА». Пішохідний шлях протяжністю 15 км пролягає через місця, пов’язані з визвольними змаганнями українського народу, символічну могилу на місці загибелі Івана Корчинського – «Корчака» та карпатські гори.

Про це йдеться на сайті прес-служби ЛОДА.

Захід організували з метою патріотичного виховання молоді, збереження історичної та природної спадщини. На місці, де колись був бункер, заспівали гімн України, підняли синьо-жовтий стяг та плакати із зображенням українського історика Григорія Купріяновича. Загалом в мандрівці взяли участь понад 50 мешканців Львівщини, серед яких молодь з організації «Тризуб». Усіх учасників супроводжували мандрівне товариство «Гороходи» та гірська оперативно-рятувальна служба. Доповненням подорожі було відвідування водоспаду Гуркало.

Організатори заходу – управління туризму та курортів облдержадміністрації в співпраці зі Сколівською районною державною адміністрацією та департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв’язку.

Коментарі

Позначки: ,