На Львівщині відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди п’яти земельних ділянок

Новини 07 Травня, 2021 71

На Львівщині відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди п'яти земельних ділянок

17 травня  відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди п’яти земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

«Шановні аграрії Львівщини, закликаємо активніше брати участь в земельних аукціонах. Придбання землі в оренду на торгах для сільськогосподарського виробника  – це  зручний спосіб збільшення вашого земельного банку», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Пропоновані ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва знаходяться на території Великовільшаницької сільської ради Золочівського району. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 18.0972 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 13924.70 грн.

Переглянути лоти можна за посиланням:

Пропонована ділянка для ведення фермерського господарства знаходиться:

– на території Почапівської сільської ради Золочівського району.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 9.3128 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 6302.39 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням. 

Місце проведення торгів: м. Львів, вул. Сахарова,46. Початок торгів о 11.00 год.

Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 08-00 год. до 10-40 год.

Останній день прийому заяв  – 11 травня 2021р. до 16год.30хв.

Коментарі

Позначки: