На Львівщині відбудеться відкритий Кубок “Select Cup”

Новини 14 Липня, 2023 90

турнір відбудеться вже цими вихідними

Паузу у чемпіонаті Суперліги Львівщини з футзалу організатори змагань вирішили заповнити іншим, не менш конкурентноздатним турніром. У суботу, 15 липня, на майданчику Ліцею імені Івана Пулюя у Львові відбудеться Відкритий Кубок Львівщини “Select Cup”, у якому зіграють шестеро колективів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Інформаційну службу АФЛ.

Серед учасників турніру: “NG Metal” (Куликів), “Галицька здоба” (Львів), МФК “Штурм” (Львів), “UnoMas” (Львів), “Копа” (Львів) та МФК “Тернопіль”.

Спершу команди змагатимуться у рамках групового етапу, а потім відбудуться стикові ігри за місця. Групу “А” представляють “Галицька здоба”, МФК “Штурм” та МФК “Тернопіль”. У групі “Б” зіграють “NG Metal”, “UnoMas” та “Копа”.

Формат – 2 тайми по 15 хвилин “брудного часу”. При цьому у груповому етапі при нічийному рахунку будуть пробивати серію шестиметрових. Перемога по пенальті – 2 очки, поразка – 1 бал. В матчах за підсумкові позиції остання хвилина буде хронометруватись як “чистий час” за умови нічийного рахунку або ж різниці в один м’яч.

За традицією таких змагань усі матчі буде трансльовано та прокоментовано. На фінальному поєдинку працюватиме дует добре знайомих коментаторів Дидик/Чуйко.

Початок матчів заплановано на 10:00.

Детальний розклад додаємо нижче:

10.00. “NG Metal” – “Копа”

10:40. МФК “Штурм” – “Галицька здоба”

11:20. “UnoMas” – “NG Metal”

12:00. МФК “Штурм” – МФК “Тернопіль”

12:40. “Копа” – “UnoMas”

13:20. МФК “Тернопіль” – “Галицька здоба”

14:00. Гра за 5 місце

14:40. Гра за 3 місце

15:20. Фінал

Запрошуємо усіх прихильників футзалу до відвідин та перегляду прямих трансляцій на нашому YouTube-каналі.

Партнери турніру: Select та Спортмайдан

Коментарі

Позначки: ,