На Львівщині відбудеться Форум молодіжних центрів та молодіжних організацій

Новини 07 Листопада, 2023 65

Організовує захід комунальний Львівський обласний молодіжний центр

Форум молодіжних центрів та молодіжних організацій відбудеться 11 листопада на Львівщині.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОР.

Організовує захід комунальний Львівський обласний молодіжний центр.

Мета форуму – обʼєднання, налагодження звʼязків, обмін досвідом та здобуття нових знань у молодіжному середовищі області.

Під час заходу заплановані виступи спікерів і панельні дискусії. Голова Львівського регіонального офісу ЮНІСЕФ в Україні Нінке Воппен, радник з польових питань голови Львівського офісу Управління верховного комісара ООН у справах біженців Святослав Дитюк, керівниця проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні” Олена Черних та голова Львівської ОВА Максим Козицький візьмуть участь у дискусії “Чому на Львівщині вдалося реалізувати проєкт створення центрів для молоді”.

Доповідачі розкажуть про розвиток мережі молодіжних центрів і результати, яких вдалось досягнути завдяки проєкту, а також про бачення місцевих та міжнародних організацій щодо майбутнього новостворених молодіжних центрів.

У рамках панельної дискусії “Можливості для молодіжного середовища Львівщини вже тепер” виступить голова наглядової ради Асоціації молодіжних центрів України, виконавча директорка Національного українського молодіжного об’єднання Олена Подобєд-Франківська, керівниця проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні” Олена Черних, керівник відділу “Суспільство” Британської Ради в Україні Арсен Келічавий, координаторка напрямку з розвитку партнерств ІСАР Єднання Ірина Бєляєва.

З доповідей можна дізнатися, як заручитися підтримкою Ради Європи і як отримати кошти Європейського молодіжного фонду, які ініціативи підтримує Британська Рада в Україні і як отримати фінансування від Посольства Сполученого Королівства, а також як профінансувати розвиток молодіжної організації або молодіжного центру.

Про виміри російсько-української війни розповість доцент кафедри економічної і соціальної географії ім. професора Олега Шаблія ЛНУ ім. І. Франка Ярослав Івах у доповіді на тему “Чому ми маємо виграти у цій війні?”.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: http://surl.li/mjsal.

Проєкт “Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області” реалізується в рамках програми, що імплементується Платформа Ініціатив “Теплиця” за фінансової підтримки «Уряду Японії» і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.

Коментарі

Позначки: ,