На Львівщині від COVID-19 помер лікар психоневрологічного диспансеру

Новини 21 Серпня, 2020 1 523

Нестор Фуртак Фото: ФБ/Roksolana Furtak

На Львівщині, з початку епідемії від ускладнень коронавірусу, померло 11 медиків і водій екстреної допомоги

Відійшов у вічність лікар Нестор Фуртак.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомила на своїй сторінці у ФБ Наталя Ференц.

“Він був гарною, порядною, достойною людиною, патріотом, професіоналом високого рівня”, – зазначається у дописі.

Як пише “Вголос”, на 62-му році життя від ускладнень коронавірусу помер лікар-психіатр Львівського обласного психоневрологічного диспансеру Фуртак Нестор Іванович.

“Колектив Львівського обласного психоневрологічного диспансеру з сумом повідомляє про передчасну смерть на 62 році життя від ускладнень коронавірусу лікаря-психіатра Фуртака Нестора Івановича. Щирі співчуття родині, вічная і світлая пам’ять”, – написала Тереза Торопова у Facebook.

Як повідомила у соцмережах Марія Фуртак, похоронили Нестора Фуртака в селі Хоросно.

Як пише “Четверта студія”, з початку епідемії у Львівській області, від ускладнень коронавірусу померло 11 медиків, а також водій екстреної допомоги.

Як повідомляє Українське лікарське товариство у Львові, 17 серпня, члени Головної Управи Українського лікарського товариства у Львові обговорили питання відзначення членів УЛТ у Львові, які загинули від COVID-19.

Як зазначив голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда, на жаль, від COVID-19 загинули двоє лікарів, які були членами УЛТ.

Іван Гайда.

Йдеться про Івана Гайду – начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковник медичної служби Збройних сил України, лікар вищої категорії, який з перших днів війни на Донбасі врятував життя багатьох наших військових. Він помер 18 червня у віці 58 років внаслідок ускладнень спричинених COVID-19.

Василь Савенко.

Також Василь Савенко, який був керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги Старосамбірського району та членом Українського лікарського товариства у Львові.  Він помер 1 серпня внаслідок ускладнень спричинених COVID-19.

«Пропонується представити їх до нагороди медаллю ВУЛТ «За працю та звитягу» посмертно», – сказав Олег Дуда.

Учасника засідання підтримали цю пропозицію одноголосно.

Коментарі

Позначки: , ,