На Львівщині велоперегони зібрали учасників із 9 країн (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 01 Травня, 2021 351

На Львівщині велоперегони зібрали учасників із 9 країн

На Львівщині завершився Відкритий командний чемпіонат України в багатоденних перегонах на шосе TOUR DE LVIV REGION. Змагання зібрали 200 учасників з різних областей України та 8 європейських країн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА

Велосипедисти здолали понад 350 кілометрів дорогами Жовква – Зіболки, Львів – Пустомити – Меденичі та Трускавець – Борислав – смт Східниця.

«Надзвичайно приємно отримувати позитивні відгуки від українських та іноземних спортсменів. Учасники задоволені якістю доріг, на яких змагались, гостинністю Жовкви, Трускавця, Східниці та інших населених пунктів. Особливо тішить, що питають, на коли у нас заплановані наступні змагання, хочуть приїхати ще», – розповідає головний спеціаліст управління молоді та спорту Львівської ОДА, координатор змагань Роман Селіверстов.

Оскільки це змагання, що включені до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, кошти на їх проведення виділяє Міністерство молоді та спорту України. Однак аби зробити чемпіонат максимально комфортним та пам’ятним для учасників, залучили і приватні компанії як партнерів та спонсорів.

«Львівщина – один з ключових регіонів у розвитку шосейного велоспорту. В Україні про це вже знає вся велоспільнота, тепер працюємо над утвердженням такого іміджу за кордоном. За результатами цих змагань, національна федерація планує провести на Львівщині перегони європейського рівня під егідою Міжнародного союзу велосипедистів», – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як

Коментарі

Позначки: , ,