На Львівщині в жахливе ДТП потрапив дитячий танцювальний колектив, який їхав у Краків (ФОТО)

Новини 05 Вересня, 2019 352

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

Є загиблі і постраждалі

На Львівщині в ДТП потрапив автобус, який перевозив дітей.

За даними ДСНС України, ДТП сталося 4 вересня о 20.59 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Дідилів.

«Сталося зіткнення мікроавтобуса, легкового автомобіля та пасажирського автобусу, який перевозив 49 осіб з них 45 дітей. Внаслідок зіткнення  на місці події загинув водій мікроавтобуса, громадянин Німеччини. Також  постраждало 13 осіб (з них 11 дітей 2005 – 2009 р.н.), яких госпіталізовано до лікарні. Від ДСНС залучалося 20 чоловік та 5 одиниць техніки», – повідомили у відомстві.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА,  сталося зіткнення автобусу Neoplan, який слідував за маршрутом “Чернігів-Краків”, мікроавтобусу Mercedes Vito та легкового автомобіля Volkswagen Jetta. Водій автомобіля Мерседес-Віто громадянин Німеччини 1988 року народження, від отриманих травм помер на місці події, постраждалих  дітей госпіталізовано до лікувальних закладів  Львова, решту пасажирів автобусу тимчасово розміщено в готелі “Каро” (с. Лапаївка).

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ Ігор Зінкевич, «водій бусу виїхав на зустрічну і влетів в автобус. В автобусі був  танцювальний колектив з Чернівецької області».

Скриншот ФБ/Ігор Зінкевич

Про деталі масштабної ДТП також поінформували у Патрульній поліції Львівської області.

 

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,