На Львівщині в автокатастрофі школяр загинув на очах у батьків (ФОТО)

Новини 26 Серпня, 2020 302

Фото: Варта 1/ФБ

Постраждала родина із Сокальщини

На Львівщині внаслідок ДТП загинув 10-річний хлопчик, його батьки з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню.

Як пише “Четверта студія”, у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що  дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня, о 17.40 у селі Гайок  Кам’янка-Бузького району.

Водій автомобіля «BMW» – 29-річний львів’янин, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з легковиком «Opel», який рухався у попутному напрямку.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, 10-річний пасажир  «Opel» помер дорогою до лікарні.  49-річний водій «Opel» та його 42-річна дружина госпіталізовані з тілесними ушкодженнями. Усі вони – мешканці Сокальського району.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня близько 17:30 год. у с. Гайок Кам’янка-Бузького району на автодорозі Н-17 “Львів-Луцьк”. Водій легкового автомобіля BMW 328, мешканець міста Львів 1991 року народження, рухаючись в напрямку м. Луцьк, не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із задньою частиною попутного автомобіля “Opel Astra” під керуванням мешканця с. Водиця Сокальського району 1971 року народження. Внаслідок ДТП 1 особа загинула (дитина 2010 року народження) та 2 особи були доставлені до Львівської ЛШМД.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,