На Львівщині упродовж липня загубилися 66 дітей

Новини 04 Серпня, 2021 31

Діти

Батьків просять бути уважнішими

У липні 2021 року на Львівщині розшукали 66 дітей. Наймолодшій дитині було 2, 5 роки, найстаршій — 17 років.

Такі дані повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Львівщини у Львівській області, пише Четверта студія.

З 66 випадків 41 дитина була малолітньою. Усіх зниклих дітей розшукали, майже всіх – протягом кількох годин після повідомлення про зникнення.

“Спілкуйтеся із своїми дітьми, знайте, де вони перебувають в той чи інший момент, а маленьких дітей не залишайте без нагляду навіть на короткий час. Якщо ваша дитина зникла, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтеся у найближчий відділ поліції”, — кажуть у поліції.

Для порівняння упродовж перших чотирьох місяців року на Львівщині повідомили про зникнення 181 дитини. Усіх дітей розшукали та повернули.

“Немає норми очікування. Ані три години, ані три доби. У разі зникнення людини повідомляти потрібно одразу. У разі зникнення дитини, залучають усі підрозділи поліції, зокрема, і патрульну поліцію. У поліції також діє угода зі стільниковим оператором, який надсилає людям поблизу особисті дані дитини. Єдине, батьки мають надати такий дозвіл”, — каже старший оперуповноважений відділу розшуку злочинців та безвісти зниклих громадян у Львівській області Володимир Іванів

Коментарі

Позначки: ,