На Львівщині учні молодших класів та студенти навчатимуться у звичному режимі

Новини 25 Квітня, 2021 256
У Новояворівську та ще 5-ти школах Яворівщини відремонтують їдальні. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

На Львівщині з 26 квітня учні 1-4 класів, дошкілля, позашкілля та студенти закладів профтехосвіти навчатимуться у звичайному режимі. Таке рішення прийняла обласна комісія з ТЕБ і НС під час засідання 23 квітня.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Суспільне Львів.

Рішення ухвалили, адже упродовж останнього часу на Львівщині знизилась динаміка захворювання на коронавірус. Окрім цього, за словами директора обласного департаменту освіти Олега Паски, вакцинувалися 6100 працівників закладів освіти.

У разі збереження позитивної динаміки упродовж 5 днів, область можуть віднести до “жовтої” зони епіднебезпеки, розповіла директорка обласного лабораторного центру Наталія Іванченко.

“Коефіцієнт виявлення випадків інфікування на сьогодні складає 20,3-20,1 при рекомендованому менше 20. Раніше цей показник коливався від 27 до 28. Завантаженість ліжок з киснем – 69,2%, за останню добу – 63,7% при рекомендованій нормі менше 65%”, – каже Наталія Іванченко.

Оскільки попереду Великодні свята, обласна комісія ТЕБ та НС рекомендувала настоятелям храмів проводити релігійні заходи при заповненні не більше 50% місць і за дотримання усіх карантинних обмежень.

Коментарі

Позначки: , , ,