На Львівщині учні 9-ти шкіл уже навчаються дистанційно

Новини 13 Жовтня, 2020 127

Ілюстрація: 5 Канал

На Львівщині функціонує 1181 заклад загальної середньої освіти всіх типів і форм власності. З них, станом на сьогодні, 9 закладів перебувають на дистанційній формі навчання. Про це сьогодні, 13 жовтня, розповіли під час брифінгу.

Це школи Сокальського району, їх найбільше – 5, Мостиського, Пустомитівського районів  та Кам’янка-Бузької ОТГ.

«З понад 280 тисяч учнів Львівської області, 100 на сьогодні хворіють на COVID-19. З 34 тисячі працівників закладів загальної середньої освіти, на коронавірус хворіють 269. 183 класи перебуває на самоізоляції, із них 50 класів у Львові»,  – зазначила провідний спеціаліст відділу дошкільної загальної середньої освіти та позашкільної роботи Леся Босак.

Зупинилися і на питанні канікулярного періоду.

«Ми маємо листа Міністерства освіти та науки України, щоб розпочати канікулярний час з 15 – 28 жовтня. Вважаємо, що лист має рекомендаційний характер, тому проговорювали свої можливості закладів освіти і прийшли до спільної думки, щоб почати канікули з 19-30  жовтня», – розповіла провідний спеціаліст.

Як зазначили під час брифінгу, остаточне рішення та рекомендації будуть надані за результатами засідання обласної комісії ТЕБ і НС.

Коментарі

Позначки: , , ,