На Львівщині у загиблого в ДТП водія-іноземця виявили рекордну кількість алкоголю

Новини 21 Серпня, 2020 2 174

Фото: ФБ/Олег Мицик

У покійного водія, громадянина Йорданії, експерти виявили в крові алкоголь у кількості 4 проміле

Водій-іноземець, який загинув внаслідок ДТП 21 липня на Львівщині, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як пише “Четверта студія”, про це написав на своїй сторінці у ФБ адвокат Олег Мицик.

Як зазначає Олег Мицик, у громадянина Йорданії “експерти виявили в крові алкоголь у кількості 4 проміле! У звичайних людей – це кома”.

“21 липня у с. Угерсько (біля м.Стрий) мала місце жахлива за обставинами, однак абсолютно типова у нинішній час ДТП з загибеллю 2-х водіїв. А тепер затамуйте подих: у очевидно винного і також покійного водія експерти виявили в крові алкоголь у кількості 4 проміле! У звичайних людей – це кома. Зважаючи на наявність 1,7 проміле в сечі, очевидно, що вжив алкоголь більш як дві години до того, і був ще п’яніший! Я вже два з половиною десятка років займаюсь ДТП, з них півтора десятка – як адвокат. Але це рекорд. Про такі “цифри” у водія не чув жоден мій знайомий правник. При цьому, за обставинами справи – він проїхав з Закарпаття до Стрия! У мене не має слів. І на думку не приходять жодні пропозиції до законодавства….”, – написав Олег Мицик.

 

 

Як повідомлялося, 21 липня, близько 12.00 год на дорозі Київ-Чоп неподалік села Угерсько Стрийського району водій авто Інфініті виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у автомобіль Нісан. Від удару Інфініті зіткнулася з Пежо Партнер, а уламками автомобілів пошкодили ще одну автівку – Мазду.

Внаслідок аварії водії авто Інфініті та Пежо від отриманих травм померли на місці ДТП, а пасажирку Пежо госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі відділу розслідуваня злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,