На Львівщині у всіх районах координаційні центри підтримки цивільного населення

Новини 14 Вересня, 2023 48

Проєкт реалізовують відповідно до Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яку втілюють з ініціативи Олени Зеленської

На жаль, маємо визнати, що кожен з нас травмований. В Україні не знайдеться сім’ї, яка б не пережила болю втрат у цій війні. Звернутися до психолога – не соромно. Це важливий внесок у наше ментальне здоров’я, без якого перемогти і нормально функціонувати після перемоги – практично неможливо.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

З ініціативи Львівської ОВА у всіх районах нашої області працюють координаційні центри підтримки цивільного населення. Там людям у складних життєвих обставинах безкоштовно надають різні види допомоги. Лише від початку року наші партнери надали у таких центрах понад 21 тисячу психологічних послуг. Проєкт реалізовують відповідно до Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яку втілюють з ініціативи Олени Зеленської.

Запит лише зростає. Тому дуже радіємо, що сьогодні у нашій області запрацював Центр психологічної підтримки «RAZOM з тобою». Це ще одне місце на Львівщині, де діти, підлітки та дорослі, які постраждали через війну, безкоштовно отримуватимуть кваліфіковану психологічну допомогу. Тут будуть проводити індивідуальні, групові консультації та заняття з арттерапії. 

Відвідувачів приймають у Львові – на проспекті Червоної Калини, 81. Львівщина стала шостою областю, де запрацював такий Центр. Раніше їх відкрили у Київській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Харківській.

📍Контактний номер телефону Центру у Львові: 0683853567

Дякую благодійному фонду Razom for Ukraine та Direct Relief за цей важливий проєкт. Дякую за те, що допомагаєте Україні бути державою сильних та цілісних особистостей, повідомив Максим Козицький.

Коментарі

Позначки: ,