На Львівщині у школах шукали вибухівку

Новини 22 Жовтня, 2020 377

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львівській області 21 жовтня, після анонімного повідомлення про замінування,  проводили обстеження у кількох  навчальних закладах.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що  21 жовтня близько 18:20 год. на телефон «Гарячої лінії м. Львова» надійшло анонімне повідомлення про замінування школи №4, за якою адресою невідомо.

Сили та засоби ЦЗ, провели обстеження школи №4 по вул. Дзиндри м. Львова та в с. Березина Миколаївського району. Під час огляду евакуація не проводилась. Інформація не підтвердилась. Предметів, схожих на вибухові пристрої, не виявлено

«В подальшому при прослуховуванні працівниками поліції розмови аноніма з оператором контактного центру було встановлено, що в повідомленні вказано школу №16»,- зазначається у повідомленні.

Сили та засоби ЦЗ, провели обстеження школи №16 по вул. Некрасова, 57 у м. Львові та в с. Дуліби Стрийського району. Під час огляду евакуація не проводилась. Інформація не підтвердилась. Предметів, схожих на вибухові пристрої, не виявлено.

 

Коментарі

Позначки: ,