На Львівщині у лісі виявили медичне сміття (ФОТО)

Новини 13 Серпня, 2020 1 813

Фото: Державна екологічна інспекція

Працівниками та начальником Державної екологічної інспекції у Львівській спільно із активістами та заявником Олексієм Мінтієм проведено рейдові перевірки  з метою виявлення несанкціонованого складування відходів на території міста Львова та Пустомитівського району Львівської області.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Так, при обстеженні виявлено незаконне розміщення відходів по вулиці Трускавецькій у місті Львові, на території сіл Холодновідка та Сороки-Львівські. Зокрема, на території Сокільницької сільської ради виявлено медичні відходи, Лисиницької сільської ради – тваринні рештки. Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрано проби грунтів для проведення лабораторних досліджень.

Слід зазначити, що за невиконання законних розпоряджень Інспекції посадову особу Сокільницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу. Крім цього, складено ще один протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення за захоронення сміття у селі Лисиничі Пустомитівського району.

Коментарі

Позначки: , , ,