На Львівщині у ДТП потрапив рейсовий автобус, який прямував до польського курорту (ФОТО)

Новини 30 Грудня, 2019 2 626

Фото: ДСНС

На Львівщині потрапив у ДТП рейсовий автобус сполученням  «Умань-Свиноустя».

Як пише «Четверта студія», у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 30 грудня о 00:28 надійшло повідомлення про те, що внаслідок складних погодних умов (ожеледь) в селі Завадів Яворівського району, водій рейсового автобуса «Neoplan», сполученням «Умань-Свиноустя», не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя після чого не зміг продовжити рух.

В салоні автобуса перебувало 68 осіб (з них 5 дітей).

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автобус відбуксировано на проїжджу частину. Після чого автобус продовжив рух за своїм маршрутом.

Як повідомили у Нацполіції області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 59 дорожньо-транспортних пригод, з них чотири – з потерпілими.

31 автопригода сталась на дорогах області, ще 28 – у Львові. Внаслідок ДТП дванадцятеро  осіб були травмовані.

Довідково. Портове і популярне курортне місто Свиноустя розташоване на крайньому північному заході польського узбережжя біля кордону з Німеччиною.

Свиноустя – здравниця з багаторічним оздоровчими традиціями. Завдяки наявності натуральних джерел соляного розчину, до складу якого входять сода, бром і йод, а також відкладенням низинних мінеральних грязей, досягла чудових результатів у галузі оздоровлення. Морським курортом місто стало вже в 1824 році. З 1897 року, після виявлення джерел лікувальних соляних вод місто-курорт набув слави  фізіотерапевтичного центру.

Коментарі

Позначки: ,