На Львівщині у ДТП потрапив рейсовий автобус «Тячів – Київ»

Новини 20 Серпня, 2020 704

Медики на місці ДТП. Ілюстрація з відкритих джерел

У Сколівському районі сталося зіткнення кількох транспортних засобів

На Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 19 серпня, близько 19:00 год., на автодорозі М-06 «Київ -Чоп», поблизу с. Козьова Сколівського району відбулося зіткнення автомобіля «Опель Мовано», автомобіля «Тойота Ланд Крузер», автомобіля «Деу Нубіра». Під час цього зіткнення незначні пошкодження отримав рейсовий автобус марки «Сентра» сполученням «Тячів – Київ», в якому перебувало 22 пасажири.

Внаслідок ДТП водія автомобіля «Деу Нубіра», мешканця смт. Славське 1991 року народження та пасажира цього автомобіля, мешканку с. Лихобора 1997 року народження госпіталізовано в Сколівську ЦРЛ у стані середнього ступеня важкості.

Водії та пасажири рейсового автобуса не постраждали, автобус продовжив рух згідно маршруту.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у ГУ Нацполіції області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 50 дорожньо-транспортних пригод, одна з них – з потерпілими.

24 автопригоди сталось на дорогах області, ще 26 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа була травмована.

За наслідками інших пригод поліцейські склали 49 адміністративних протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,