На Львівщині тривають семінари щодо написання проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік

Новини 21 Жовтня, 2019 161

Фото ілюстративне. Джерело: Львівська облрада

Прийом заявок триватиме до 29 листопада

До 25 жовтня в Львівській обласній раді тривають семінари щодо участі в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 рік. Про це інформує прес-служба облради, пише Четверта студія.

Варто зауважити, що семінари вже відвідали потенційні конкурсанти із Бродівського, Буського, Кам`янка-Бузького, Радехівського, Дрогобицького, Стрийського, Сколівського, Городоцького, Мостиського, Яворівського, Золочівського, Жидачівського, Миколаївського, Перемишлянського районів та всіх ОТГ, що знаходяться на території зазначених районів. Усього – майже 300 учасників.

Під час семінарів профільний відділ облради ознайомлює потенційних конкурсантів із новаціями Конкурсу на 2020 рік у форматі діалогу. Крім того, опрацьовуються реальні приклади того, як варто готувати проекти, на що необхідно звернути особливу увагу тощо.

Як зауважує заступник начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків Олена Гвоздик, приємно вражає активність та щира зацікавленість громад до Конкурсу. «Найбільше люди запитують про нові пріоритети «Спорт» і «Безпека». Також у потенційних конкурсантів велику зацікавленість викликає можливість ОСББ повноцінно брати участь у Конкурсі. Крім того, особливу увагу під час навчань звертаємо на типові помилки, які у попередні роки мали місце під час підготовки документів для подачі заявок», – розповіла вона.

Із графіком навчань можна ознайомитися нижче.

Нагадаємо, що прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 рік розпочнеться раніше, ніж у попередні роки: о 9:00 год. 28 жовтня 2019 року і триватиме до 18:00 год. 29 листопада 2019 року.

Львівська обласна рада, Конкурсна рада запрошує всіх бажаючих взяти участь у навчальних семінарах з метою належної підготовки місцевих ініціатив (відповідно до вимог і умов конкурсу) та для вчасної їх реєстрації на ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМІ, яка зараз працює у тестовому режимі на сайті Львівської обласної ради.

Коментарі

Позначки: ,