На Львівщині тривають роботи з благоустрою на дорогах державного значення (ФОТО)

Новини 04 Червня, 2019 106

Фото: САД у Львівській області

На Львівщині для того, щоб зменшити вплив зовнішніх чинників на зорове сприйняття, які його погіршують, працівники дорожньої галузі активно виконують роботи з благоустрою.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, зокрема, проводиться покіс трав; ліквідація сміттєзвалищ; прибирання зупинок громадського транспорту; відновлення дорожньої розмітки та знаків; відновлення бар’єрного огородження.

Як наголошується, зазначені роботи впливають на підвищення рівня безпеки дорожнього руху не менше, ніж відремонтована дорога. Адже дорожні знаки, розмітка та бар’єрне огородження, це, в першу чергу, заходи безпеки дорожнього руху.

На сьогоднішній день відновлено дорожню розмітку на протяжності понад 230 км автомобільних доріг загального користування державного значення (при цьому нанесено понад 600 км поздовжніх ліній), близько 60 пішохідних переходів, а також влаштовано та замінено понад 550 дорожніх знаків.

Постійно виконуються роботи з прибирання узбіч, зупинок громадського транспорту та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

Фото: САД у Львівській області

 

 

Коментарі

Позначки: , ,