На Львівщині триває конкурс на посаду директора школи

Новини 07 Вересня, 2020 1 577

Фото: Самбірська газета

У новий навчальний рік СШ № 1 ім. Т. Шевченка ступила без керівника

У Самборі шукають кандидатів на посаду директора СШ №1 ім. Т.Шевченка.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Самбірську газету”, багаторічний директор СШ № 1 ім. Т. Шевченка Марія Іванівна Холявко вийшла на заслужений відпочинок у середині серпня. Отож, у новий навчальний рік школа ступила без керівника. А у перший день нового навчального року міський відділ освіти оголосив конкурс. Відповідне оголошення з’явилося на їхньому офіційному сайті. Хотіли б його побачити і на сайті міської ради. Але там останнім часом порушують, мабуть, важливіші теми: як діяти, якщо захопили заручником чи як уникнути харчового отруєння…

“Зважаючи на те, що на сайті відділу освіти тільки 23 перегляди на час виходу газети, тому ми вирішили допомогти в пошуку достойних претендентів на місце керівника одного з найбільших закладів освіти міста. Отож, кваліфікаційні вимоги до претендентів на вакантну посаду директора середньої школи № 1 ім. Т.Г.Шевченка м. Самбора такі: бути громадянином України, вільно володіти державною мовою, вища освіта ступінь не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років.

Які документи подати – можете ознайомитися на сайті. А їх слід подати до 30 вересня у новий офіс відділу освіти за адресою: вул. Коперника, 15 (головному спеціалісту відділу освіти Пилипчак Ганні Ярославівні (каб. №26).

Проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора розпочинається 15 жовтня. З переможцем конкурсу укладуть строковий трудовий договір (контракт строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, – на два роки)”, – пише “Самбірська газета”.

Коментарі

Позначки: , , ,