На Львівщині травмувався 12-річний лижник

Новини 17 Лютого, 2020 276

Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

На лижній трасі у Львівській області травмувалася 12-річна дитина.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 16 лютого Славською пошуково-рятувальною на лижних трасах гір Високий Верх та Тростян, надано допомогу чотирьом травмованим туристам-лижникам, серед яких  12-річна дитина.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, впродовж 16 лютого рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи внаслідок забезпечення безпечного катання на гірськолижних трасах Львівщини надали допомогу 4-ом туристам-лижникам, які під час катання травмувались та не могли самотужки спуститись.

На горі «Високий верх» гірськолижного курорту «Захар Беркут» травмувався турист з Одеси та двоє мешканців з м. Червоноград. Рятувальники надали потерпілим першу домедичну допомогу та спустили їх до підніжжя гори.

Також, протягом дня травмувався львів’янин на горі Тростян, рятувальники транспортували потерпілого за допомогою твердих нош до підніжжя гори.

З початку року фахівці ДСНС надавали допомогу 78 туристам, котрі травмувались на гірськолижних трасах внаслідок неуважного катання.

 

Коментарі

Позначки: , , ,