На Львівщині трагічно загинула довгожителька (ФОТО)

Новини 21 Січня, 2020 449

Фото ілюстративне з відкритих джерел

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На Львівщині протягом минулої доби на пожежах в житлових будинках загинуло дві людини.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ГУ ДСНС у Львівській області, 20 січня о 14:31 надійшло повідомлення про пожежу в с. Вороблевичі Дрогобицького району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку.

Як з’ясувалось на місці події пожежу було ліквідовано місцевими мешканцями до прибуття вогнеборців. В одній з кімнат будинку було виявлено тіло загиблої власниці житлового будинку – 91-річної жінки.

Цього ж дня о 20:31 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Нагачів Яворівського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будинку вибивався густий чорний дим.

Під час проведення розвідки пожежі в одній з кімнат було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився 63-річний власник будинку.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м.

Загалом вже з початку року на території області виявлено 12 загиблих осіб та 4 травмовано.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національої поліції у Львівській області, 20 січня в одному з сіл Дрогобицького району у власному будинку загинула 91-річна жінка. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили поліцейські, через несправність пічного обладнання у будинку зайнялась підлога. Власниця будинку загинула на місці події. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

У той самий день в одному з сіл Яворівського району під час пожежі у житловому будинку загинув 63-річний чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що причиною займання могло стати паління цигарок у ліжку. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Поліцейські встановлюють обставини події.

 

Коментарі

Позначки: , , ,