На Львівщині Tesla смертельно травмувала юнака (ФОТО)

Новини 08 Листопада, 2020 688

Фото: ФБ/Буськ онлайн

Двоє жителів Буського району намагалися перебігти дорогу у невстановленому місці

На Львівщині водій автомобіля Tesla скоїв наїзд на двох пішоходів.

Як пише «Четверта студія». у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо–транспортна пригода сталася 7 листопада близько 22:27 год. на автодорозі “Київ – Чоп”.

Поблизу міста Буськ водій автомобіля “Tesla S”, мешканець м. Івано-Франківськ 1986 року народження, здійснив наїзд на пішоходів, мешканців с. Куткір  Буського району 1995 та 2002 року народження.

Внаслідок ДТП пішохід 2002 року народження, від отриманих травм загинув на місці ДТП, а пішохід 1995 року народження, з тілесними ушкодженнями доставлений та госпіталізований в реанімаційне відділення Буської ЦРЛ.

Обставини події встановлюються.

Як пише “Буськ онлайн”, “траса Київ-Чоп в обхід міста Буська. ДТП із летальними наслідками. Двоє молодих хлопців, перебуваючи у стані сп’яніння намагалися перебігти дорогу. Внаслідок такої спроби відбулося зіткнення з автомобілем, який рухався в сторону Києва. Один із них загинув на місці, а інший у дуже важкому стані госпіталізований у місцевий медзаклад. За попередньою інформацію обоє мешканці с. Куткір Буського району”.

Траса Київ-Чоп в обхід міста Буська…
ДТП із летальними наслідками…
Двоє молодих хлопців, перебуваючи у стані сп’…

Опубликовано Буськ онлайн Суббота, 7 ноября 2020 г.

Коментарі

Позначки: , , , ,