На Львівщині священик УГКЦ просить підтримати унікальну сироварню (ВІДЕО)

Новини 10 Березня, 2021 3 798

Фото: Золочів.нет

Створену для молоді з особливими потребами

Священик УГКЦ просить підтримати унікальну сироварню, створену для молоді з особливими потребами.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РІСУ, отець Михайло Сукмановський – військовий капелан і директор БФ “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” – започаткував на Львівщині  проект соціального підприємництва для дітей з особливими потребами.

Одна з важливих частин проекту: сироварня – потребує підтримки небайдужих.

“Друзі, колеги та партнери! Хочемо познайомити вас із нашим проектом. Наш проект “Сироварня при педагогічній фермі” дасть змогу молоді з особливими потребами безкоштовно навчатись та здобувати практичні навички у сироварінні, а також працювати в міру своїх можливостей. Звертаємось до усіх не байдужих приєднатися до підтримки цього проекту! – фінансове долучення на будь-яку комфортну Вам суму можна зробити за цим посиланням”,- повідомив священик.

Як повідомляв «Золочів.нет», у маленькому селі Підгір‘я на Львівщині розташувався центр у якому вирощують худобу, а також виготовляють різного роду сири.

Тут живуть страуси, кози, вівці, поні, кінь, собаки та кіт. Сюди зможуть проходити для реабілітації діти з особливими потребами. За тваринами можуть доглядати дорослі люди з особливими потребами, аби соціально адаптуватися. Також тут є сироварня, де виготовляються різні смачні сири. все це завдяки ентузіазму отця декана Михайла Сукмановського! Він живе своєю паствою і намагається забезпечити її не тільки духовною, але матеріальною їжею!

Коментарі

Позначки: , , , ,