На Львівщині світла не буде вісім годин

Новини 28 Листопада, 2022 142

На Львівщині — аварійні відключення, які охоплюють більшість споживачів. Графіки не діють

На Львівщині — аварійні відключення, які охоплюють більшість споживачів. Графіки не діють  

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівобленерго.

На цей час в Україні не вдалося стабілізувати ситуацію з дефіцитом потужності, тому на Львівщині продовжуються аварійні відключення відповідно до обсягів, які визначені розпорядженнями «Укренерго».   

ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ, які були оприлюднені раніше — НЕ ДІЮТЬ. Натомість під аварійні відключення потрапляють більшість споживачів Львівщини, окрім об’єктів критичної інфраструктури.  

Важливо, що у зв’язку із важкою ситуацією в енергосистемі з переліку критичної інфраструктури вже вилучені низка об’єктів — такі як поліклініки, котельні, станції зв’язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.  

Орієнтовно разова відсутність електроенергії складатиме ВІСІМ ГОДИН, далі протягом ЧОТИРЬОХ ГОДИН світло буде. Після цього знову очікується відключення на ВІСІМ ГОДИН.  

У час, коли електроенергія подається, просимо використовувати її лише для найнеобхідніших потреб — зарядка телефонів, павербанків тощо. Не вмикайте потужні прилади, без яких можна обійтись — духовки, порохотяги, бойлери, пусодомийні машини та інші.  

Аналогічна ситуація з відключеннями є в інших областях України. На жаль, це єдиний варіант врятувати українську енергосистему.  

Мусимо разом втримати енергетичний фронт!

Коментарі

Позначки: