На Львівщині створять 435 робочих місць

Новини 07 Листопада, 2022 136
Максим Козицький розповів, як жителі Львівщини можуть допомогти армії та переселенцям

На Львівщині за добу сирени не сповіщали про повітряну тривогу. В нашій області доба минула спокійно. Дякуємо за це ЗСУ!

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

▪️Станом на цю годину у Львівській області графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії не запровадили. 

Розпорядження про введення графіків відключень може надійти від НЕК «Укренерго» до «Львівобленерго» у будь-який час – щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій. Про все поінформуємо. 

▪️Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 131 людина.

▪️Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 545 осіб.

▪️На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 588 людей. На в‘їзд – 19 тисяч 683 українців.

▪️Поліція області опрацювала 1063 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів. 

▪️У межах програми «єРобота»завершили черговий розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники. Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів.

Програма стартувала цьогоріч у липні. Загалом Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 191 претенденту зі Львівщини. В області створять 435 нових робочих місць – відповідно до бізнес-планів.

Коментарі

Позначки: