На Львівщині стартують національні змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії»

Новини 19 Квітня, 2021 93

Студенти "Львівської політехніки" успішно виступили у змаганнях Чемпіонату України зі стрільби з лука

Уже сьогодні, 19 квітня, на Львівщині розпочнуться відкриті всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Ці національні змагання започатковані на Львівщині та проводяться вже 23 раз. Раніше їх проводили на базі однієї з львівських спортивних шкіл, однак цьогоріч вперше турнір прийматиме стадіон «Арена Львів».

Переможців визначатимуть серед юніорів та кадетів. На змаганнях очікують понад 150 юних лучників, що представлятимуть збірні команди 10 областей України та Києва.

«Олімпійські надії» належать до числа рейтингових змагань, на основі яких формується список кандидатів у молодіжну збірну Україну для участі в міжнародних змаганнях у 2021 році, тож для юних лучників це надзвичайно важливі змагання», – пояснив керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

На всіх переможців та призерів змагань чекають ексклюзивні нагороди від Управління молоді та спорту Львівської ОДА та цінні призи від партнерів змагань – офіційного постачальника екіпірування олімпійської збірної України та інтернет-магазину спеціалізованого лучного спорядження.  У зв’язку з карантинними обмеженнями, змагання відбудуться без глядачів.

Коментарі

Позначки: ,