На Львівщині стартував Відкритий фестиваль-конкурс імені Ігоря Білозора

Новини 20 Квітня, 2021 154

Ігор Білозір у свій 37-ий день народження. Фото: Михайла Маслія. 1992 рік

Відкритий фестиваль-конкурс естрадного співу «Від Бога наша пісня» імені Ігоря Білозора відбудеться на Львівщині вже втретє . Фестиваль покликаний популяризувати кращі зразки естрадної пісенної творчості, розкривати творчий потенціал молоді та підвищувати сценічну майстерність юних виконавців.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях:

  • середня вікова категорія (11-14 років);
  • старша вікова категорія (15-20 років): студенти музичних фахових коледжів.

Участь у конкурсі передбачає виконання двох різнохарактерних естрадних пісень українською мовою.

Фестиваль-конкурс проводитиметься у два тури: учасникам необхідно записати якісне відео з виконанням конкурсних творів та розмістити його на YouTube-каналі, надіслати YouTube-посилання на e-mail: lvivuk.metodkab@gmail.com до 4 травня 2021 року.

Другий тур та гала-концерт відбуватимуться у приміщенні Радехівського районного будинку культури 23 травня 2021 року.

Для участі у Конкурсі необхідно до 4 травня 2021 р. подати онлайн-заявку за посиланням на сайті http://www.lvivkultura.at.ua.

На сайті  також розміщене положення конкурсу та усі подробиці.

Заявки надіслані невчасно і ті, що не відповідають встановленому зразку, будуть відхилені.

Організатором відкритого фестивалю-конкурсу естрадного вокалу «Від Бога наша пісня», присвяченого пам’яті українського композитора та виконавця, народного артиста України Ігоря Білозора серед учнів мистецьких шкіл та студентів музичних фахових коледжів є громадська організація «Культура Львівщини».

Співорганізатори проведення Фестивалю-конкурсу: Обласний методичний кабінет навчальних закладів мистецтва і культури при департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, Благодійний фонд сприяння розвитку українського мистецтва ім. І. Білозора, Радехівська ОТГ, Радехівська дитяча музична школа ім. І. Білозора.

Коментарі

Позначки: