На Львівщині стартували військові навчання за участю американських десантників (ВІДЕО)

Новини 04 Червня, 2019 139

Скриншот відео

У Львівській області стартували військові навчання за участю 95-ї десантно-штурмової бригади Збройних сил України й американських десантників.

Про це повідомило командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у Facebook.

«Тактика бою під час навчання і практика на полігоні. У Львівській області стартували військові навчання. Беруть участь у них 95-та десантно-штурмова бригада Збройних сил України й американські десантники. Українські військові три роки тому пройшли найдовший рейд у військовій історії світу. Вони подолали 470 км для розблокування українських підрозділів у районі Ізвариного в Луганській області. Тоді від бойовиків вони звільнили 3 тис. людей і понад 250 одиниць техніки. Відпрацьовуватимуть навички бійці за стандартами НАТО. Триватимуть навчання три місяці», -зазначається у повідомленні.

У Львівській області стартували військові навчання#ДШВ #Завжди_Перші #ЗСУТактика бою під час навчання і практика на полігоні. У Львівській області стартували військові навчання. Беруть участь у них 95-та десантно-штурмова бригада Збройних сил України й американські десантники. Українські військові три роки тому пройшли найдовший рейд у військовій історії світу. Вони подолали 470 км для розблокування українських підрозділів у районі Ізвариного в Луганській області. Тоді від бойовиків вони звільнили 3 тис. людей і понад 250 одиниць техніки. Відпрацьовуватимуть навички бійці за стандартами НАТО. Триватимуть навчання три місяці.Відео: UATV Channel

Опубліковано Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України Вівторок, 4 червня 2019 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,