На Львівщині сталося лобове зіткнення російської фури з місцевим легковиком: є загиблі і травмовані (ВІДЕО)

Новини 15 Грудня, 2019 483

У райцентрі Броди на Львівщині, місцевий житель загинув під час зіткнення легковика з номерами української реєстрації та вантажної фури з номерами російської реєстрації.

Про це пише “Четверта студія”.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 14 грудня близько 18:20, поблизу райцентру Броди водій автомобіля Renault Scenic, під керуванням 31-річного мешканця міста Броди, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з вантажним автомобілем “МАНˮ, під керуванням 32-річного громадянина Російської Федерації.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир автомобіля Renault Scenic отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані до реанімаційного відділення Бродівської ЦРЛ.

55-річний пасажир автомобіля “Renault Scenicˮ загинув на місці події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліціїу Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі “Київ – Чоп” у місті Броди.

Зіткнулися вантажівка «МАН» під керуванням 32-річного іноземця та автомобіль «Рено», за кермом якого перебував 31-річний місцевий мешканець.

Пасажир легковика, 55-річний житель району, загинув на місці події. Ще один пасажир, його ровесник та водій Renault, обидва – мешканці міста Броди, отримали тілесні ушкодження.

Водій Renault  затриманий в порядку ст. 208 КПК  України.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Нацполіції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Слідчі встановлюють обставини події. Проводиться досудове розслідування.

Відео: ТК “Броди онлайн”

Фото: НПУ

Коментарі

Позначки: ,