На Львівщині спалили майже 40 тис пачок сигарет, на черзі – вино і пиво

Новини 22 Листопада, 2018 327

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

ДФС проводить утилізацію

На Львівщині знищили сигарет на понад 560 тис. грн., які були вилучені при спробі незаконного переміщення через митний кордон України.

Про це сьогодні, 22 листопада, повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, на підставі законодавчих документів Кабінету Міністрів України, Митного кодексу України цей товар у встановленому порядку перейшов у дохід держави та зберігався на складах Львівської митниці ДФС. Знищення відбулось за участі членів комісії, до складу якої увійшли представники Львівської митниці ДФС, Львівської міської ради, ГУ ДФС у Львівській області, виробників та імпортерів тютюнових виробів. Також за процесом утилізації спостерігали представники громадських організацій.

Згідно з актами про знищення (утилізацію) внаслідок термічної обробки (спалювання) знищено  понад 37 000 пачок сигарет різних марок, 430 банок жувального тютюну. Загалом знищено товару на понад 560 тис. грн.

«Також завтра, згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, відбудеться утилізація алкогольних виробів (вина, пива)», – повідомили у відомстві.

Коментарі

Позначки: , , ,