На Львівщині собака митників Тедді знайшов у кросівках пакунки з канабісом (ФОТО)

Новини 17 Листопада, 2021 113
На Львівщині собака митників Тедді знайшов у кросівках пакунки з канабісом

На Львівщині собака митників Тедді знайшов у кросівках пакунки з канабісом

Кінологічна команда Львівської митниці, спільно з прикордонниками, під час митного контролю пасажирів автобуса «Івано-Франківськ – Вроцлав» в пункті пропуску «Краківець-Корчова», викрила одного з подорожніх , який перевозив «на собі» наркотичну речовину.

Про це у Фейсбуці повідомляє Львівська митниця, пише “Четверта студія”.

Як розповідає наставник спанієля, коли пасажири перебували в оглядовому залі, Тедді зреагував на пасажира, який своїм зовнішнім виглядом чи поведінкою наче й не викликав жодних підозр.

“Однак, службового собаку не обдуриш! Тедді, як того вимагає інструкція, почувши підозрілий запах, навіть не гавкнув, (аби не розлякати людей), а чемно завмер на місці. Відтак під час перевірки 40-річного мешканця Прикарпаття у його кросівках, під устілками, було виявлено два пакети з подрібненою речовиною, схожою на канабіс”, – йдеться у повідомленні.

Повідомлення про цей факт скеровано у правоохоронні органи. Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації злочину.

Нагадаємо, канабіс належить до особливо небезпечних речовин, обіг яких обмежено, а Тедді – серйозний песик і вже не вперше виявляє на кордоні заборонені речовини. При тому, він залишається дуже грайливим і надто любить бавитись м’ячиком та ласувати курячою грудкою.

Коментарі

Позначки: , ,