На Львівщині “Слуги народу” намагались сфальсифікувати вибори у Добромилі (ФОТО)

Новини 02 Листопада, 2020 1 192

Фото: За Майбутнє.

На виборчій дільниці номер 461318 у Добромилі Львівської області було виявлено підробку підсумкового протоколу волевиявлення громадян на користь провладної партії «Слуга народу».

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації політичної партії “За Майбутнє”, пише “Четверта студія”.

Партія «За майбутнє» домоглась перерахунку голосів на виборчій дільниці, де виявили суттєву різницю у підсумкових протоколах, а саме: було вкрадено голоси чотирьох політичних партій на користь партії «Слуга народу».

За рішенням суду, на виборчій дільниці зараз відбувається перерахунок голосів, щоб визначити та захистити реальні результати волевиявлення людей.

Також за фактом фальсифікації підсумкового протоколу ми скерували звернення до правоохоронних органів та вимагаємо притягнути до відповідальності всіх причетних, незалежно від прізвищ та посад.

«На дільниці у Добромилі провладна партія хотіла відпрацювати масштабну фальсифікацію в межах області. На жаль для них – цього не вдалось зробити. Ми вимагатимемо проведення чесного розслідування, щоб притягнути до відповідальності винних. Ця ситуація демонструє неповагу «слуг» до верховенства права та законів нашої держави. Ми — політична партія «За майбутнє», будемо всіляко присікати подібні речі», — наголосив народний депутат України Тарас Батенко.

Ситуація у Добромилі – спроба «Слуг» відпрацювати фальсифікацію у масштабі області – Тарас Батенко

На виборчій дільниці…

Опубліковано Львівщина ЗА Майбутнє Понеділок, 2 листопада 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,