На Львівщині штрафуватимуть за перевищення швидкості на трасах до кордону, – поліція

Новини 22 Березня, 2019 109

Фото ілюстративне з відкритих джерел

За перевищення швидкості на трасах  до польського кордону – штрафуватимуть.

З понеділка на трьох дорогах запрацюють радари «Трукам»,про це розповіла речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, – передає «Львівська хвиля».

Про їхню роботу попереджають спеціальні дорожні знаки. Поліцейські не мають доступу до приладів, тому всі зафіксовані дані неможливо змінити.

«Вже з 25 березня ще додатково три «Труками» будуть у користуванні патрульної  поліції Львівщини. Будуть вимірювати швидкість на дорогах Львів–Шегині, Львів–Рава-Руська, Львів–Краковець. Відповідно, просимо учасників дорожнього руху дотримуватися швидкісного режиму. Це може врятувати життя», – зазначила Катерина Рибій.

Нагадаємо, два «Труками» працюють на трасі Київ – Чоп в межах Львівщини та один такий прилад ще є на дорозі Львів – Краковець.

Як повідомили у Патрульній поліції України, з 25 березня для вимірювання швидкості руху патрульні використовуватимуть ще 25 приладів TruCAM.

Загальна кількість приладів, які будуть використовуватися з понеділка — 75.

Нові ділянки використання приладів (позначені на карті червоним кольором) у наступних областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька.

«Не дивлячись на максимально відкритий підхід до вимірювання, станом на сьогодні (від початку використання) вже складено понад 83 тисячі постанов щодо перевищення дозволеної швидкості руху», – зазначається у повідомленні.

Ілюстрація: Патрульна поліція України

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,