На Львівщині школярка допомогла затримати квартирного злодія

Новини 10 Жовтня, 2018 120

Ілюстрація: Leopolis.news

Учениці запропонували у майбутньому поповнити ряди поліції

Школярка з райцентру Радехів на Львівщині, отримала подяку від правоохоронців за сприяння у розкритті злочину.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, у Радехові місцевій школярці поліцейські вручили подяку за допомогу в розкритті злочину.

«Дівчинка зафіксувала на камеру квартирного злодія та передала відеоматеріал правоохоронцям.  Злочин вдалося розкрити завдяки ініціативі та кмітливості школярки, яка, побачивши неподалік свого будинку незнайомих осіб, зафіксувала це на камеру мобільного телефону та передала відеоматеріал поліцейським. В подальшому особу зловмисника було встановлено», – інформують у відомстві.

9 жовтня, інспектор ювенальної превенції Оксана Христюк, від імені керівництва Радехівського відділення поліції в присутності учнів та вчителів, вручила подяку учениці 8-Б класу загальноосвітньої школи №1 Тетяні Фридер за проявлену ініціативу та кмітливість, а також за допомогу правоохоронцям у розкритті кримінального правопорушення.

У вересні цього року слідчі Радехівського відділення поліції завершили розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно 30-річного жителя Львова, який проник у квартиру жителя Радехова та скоїв крадіжку майна.

Учениці запропонували у майбутньому поповнити ряди Національної поліції України, – зазначається у повідомленні.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

 

Коментарі

Позначки: , ,