На Львівщині ще раз відкриють дорогу, яку уже відкривав Гройсман

Новини 03 Червня, 2020 13 472

Завтра, 4 червня, відбудеться офіційне відкриття відремонтованої автомобільної дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі у рамках програми “Велике будівництво”.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на служба автомобільних доріг у Львівській області.

Автомобільна дорога загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, загальна протяжність якої становить 47,5 км, сполучає місто Львів з Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця.

У рамках реалізації Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області» відновлення дороги здійснювалося в межах реконструкції та капітального ремонту з 2017 року. Також відремонтували 12 штучних споруд та влаштували 4 транспортних розв’язок кільцевого типу.

Окрім цього, в межах населених пунктів влаштували зовнішнє освітлення, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Проведені заходи з організації дорожнього руху: нанесена горизонтальна дорожня розмітка, влаштовані дорожні знаки та металеве бар’єрне огородження.

Загальна вартість ремонтно-будівельних робіт становить 1,06 млрд. грн. Фінансування здійснювалося з державного бюджету.

Безпосереднє виконання робіт виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Нагадаємо, у 2019 році Володимир Гройсман оглянув ремонт автомобільної дороги “Львів-Пустомити-Меденичі.

Коментарі

Позначки: , ,