На Львівщині шахтарі перекрили міжнародну трасу (ВІДЕО)

Новини 10 Червня, 2019 121

Скриншот відео

Сьогодні, 10 червня, червоноградські гірники вдалися до радикальних дій, оскільки влада ніяким чином не намагається, хоч якось врегулювати ситуацію у вугільній галузі.

Про це повідомляє «Над Бугом».

Як зазначається у повідомленні, шахтарі на автобусах рушили до пункту пропуску у Раві-Руській, щоб перекрити дорогу міжнародного значення. Таким чином протестуючі надіються, що чиновники звернуть на них увагу та почнуть вирішувати надзвичайно складну ситуацію із невиплатою заробітної плати.

«Місцеві працівники шахт не отримують зарплати уже два з половиною місяці. А виплата лікарняних зупинилась у лютому місяці…», – зазначається у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, загалом участь в акціях приймає близько 160 осіб. Конфліктних ситуацій наразі не зафіксовано.

Як інформує “Над Бугом”, 10 червня, під час того, коли шахтарі виїхали на протестні акції, у Сокалі відбулась спроба рейдерського захоплення ДП “Львіввугілля”.

Голова Львівської ТО Профспілки вугільників Турчин О.П. терміново звернувся з заявою в Нацполіцію.

Фото: “Над Бугом”

Василь Семканич коментар…

Опубліковано Новини Шахта 10 "Степова" Червоноград, с.Глухів Неділя, 9 червня 2019 р.

На місці… Шахтарі на перекритті дорги у Смерекові. #Віддайте_шахтарям_зарплату

Опубліковано Олегом Стельмахом Неділя, 9 червня 2019 р.

Шахтарі перекрили дорогу в селі. КОМАРІВКА на виїзд міжнародного пункту пропуску Рава Руська. Це протест і страйк звязку з не виплатою заробітною платою та свавіллям у вугільній галузі…

Опубліковано Червоноград ТВ Неділя, 9 червня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,