На Львівщині СБУ проводитиме триденні антитерористичні навчання

Новини 18 Червня, 2019 100

З 19 по 21 червня 2019 року Координаційна група антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області проводитиме у Яворівському районі планові антитерористичні навчання. Про це інформує прес-служба СБУ Львівщини.

У масштабних тренуваннях, умови яких будуть максимально наближені до реальних, візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних сил України, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотраспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» УСБУ у Львівській області +38 032 261 61 43, email usbu_lvi@ssu.gov.ua або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102.

Уся отримана інформація буде ретельно перевірена.

Конфіденційність гарантується.

На Львівщині #СБУ проводитиме триденні антитерористичні навчанняЗ 19 по 21 червня 2019 року Координаційна група…

Опубліковано Управління Служби безпеки України у Львівській області Пʼятниця, 14 червня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,