На Львівщині розшукали жінку, яка цілу ніч блукала у лісі

Новини 29 Лютого, 2020 1 990
На Львівщині розшукали жінку, яка цілу ніч блукала у лісі. Фото: ГУ НП.

На Львівщині розшукали жінку, яка цілу ніч блукала у лісі. Фото: ГУ НП.

На Львівщині поліцейські разом з рятувальниками, військовослужбовцями, волонтерами та небайдужими громадянами розшукали жінку, котра цілу ніч блукала у лісі
Правоохоронці вдячні усім небайдужим громадянам, котрі відгукнулись на заклик про допомогу, взяли участь у розшуку зниклої жінки та допомогли повернути її додому здоровою та неушкодженою.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Вчора, 28 лютого, о 17.35 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного мешканця одного з сіл Жовківського району про те, що його 24-річна дружина близько опівдня пішла з дому і досі не повернулась. За словами заявника, жінка могла заблукати у лісі, а самостійні пошуки виявились безрезультатними.

«Ми усвідомлювали, що надворі темніє, погодні умови погіршуються – розпочався снігопад і похолодало, тому на пошуки жінки був орієнтований весь особовий склад Жовківського відділення поліції, рятувальники ДСНС, військовослужбовці, а також волонтери з собаками, небайдужі мешканці району та односельці зниклої. Сьогодні поліцейські розшукали жінку, котра дійсно заблукала і цілу ніч провела у лісі. Вона здорова і неушкоджена», – розповів начальник Жовківського відділення поліції майор поліції Андрій Коцур, який очолив та координував пошуки зниклої.

Коментарі

Позначки: , ,