На Львівщині розпочався страйк медичних працівників Жовківського району (ВІДЕО)

Новини 02 Липня, 2020 781

Скриншот відео ФБ/Ігор Муравський

Медики не отримали обіцяну надбавку за лікування хворих на COVID-19

У Жовкві страйкують медичні працівники, які не отримали обіцяну надбавку за лікування хворих на COVID-19.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на спільноту «Варта 1», у четвер, 2 липня жовківські медики вийшли на протест  під Жовківську адміністрацію щодо не виплати їм обіцяних доплат у сумі 300% при лікуванні пацієнтів із COVID- 19.

Як повідомляє  з місця події еколог, правозахисник та депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський, медичні працівники зустрілися з головою Жовківської районної ради Романом Горбаньом.

“Обіцяні кошти так і не надійшли,відсутні апарати ШВЛ, брак засобів індивідуальних засобів безпеки. Видатки лягли на плечі місцевого бюджету. Обласні опорні лікарні важких хворих на COVID- 19 із Жовківського району не приймають за відсутністю місць, попри перераховані кошти із місцевого бюджету у сумі 3 мільйони гривень. ” – повідомив Ігор Муравський.

Як зазначається, завтра в Жовкві медичні працівники Жовківської ЦРЛ продовжать страйк під місцевою радою та адміністрацією.

Мета – відмова щодо доплат за роботу з пацієнтами хворих на COVID19.

 

Жовківські медики вийшли на протест,щодо обіцяних їм виплат у сумі 300% при лікуванні пацієнтів із COVID- 19. Обіцяні кошти так і не надійшли,відсутні апарати ШВЛ,,брак засобів індивідуальних засобів безпеки.Видатки лягли на плечі місцевого бюджету. Обласні опорні лікарні важких хворих на COVID- 19 із Жовківського району не приймають за відсутністю мість,попри перераховані кошти із місцевого бюджету у сумі 3 мільйони гривень.Міністерство охорони здоров'я України,Максим Козицький,Юрій Холод,Igor Zinkevych,Денис Шмигаль,Максим Степанов

Опубліковано Ігором Муравським Середа, 1 липня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,