На Львівщині розпочався медіафорум

Новини 17 Травня, 2018 20

Сьогодні, 17 травня, на Арені Львів стартував VI Lviv Media Forum. Форум збере 112 спікерів із 17 країн та кілька сотень учасників. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

У відкритті форуму взяв участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Сьогодні наша країна зазнала значних змін. Зона вільної торгівлі, безвізовий режим, реформа децентралізації – це ті безповоротні зміни, які ми відчуваємо кожного дня. Надзвичайно важливою була принципова позиція президента України Петра Порошенка в реформуванні українського війська. Результатом цього стало те, що ми маємо сильну армію, що входить в тридцятку найсильніших армій світу. Ми боронимо Україну на фронті і боронимо її тут. Саме від вас залежить інформаційна безпека нашої держави. Ви несете слово правди і таким чином формуєте інфораційне поле. Дуже важливо зараз, коли агресор використовує гібридну війну проти нас, використовувати вашу журналістську зброю: неупереджене слово. Хочу побажати вам журналістського збагачення. Спільно, об’єднавши зусилля, ми можемо протистояти багатьом викликам», – наголосив під час вітального слова Ростислав Замлинський.

Головна тема цьогорічного форуму – «Коли все стає медіа». У межах форуму відбудуться дискусії та презентації у рамках декількох тематичних потоків — діджітал, розслідування, контент, політика, монетизація.

Серед новинок LMF-2018 — дискусії про футбольну журналістику, державні комунікації та панель про освітні та грантові можливості для медіа й журналістів.

Коментарі

Позначки: ,