На Львівщині розпочали ремонт дороги “Великі Мости – Жовква” (ФОТО)

Новини 29 Квітня, 2021 144
На Львівщині розпочали ремонт дороги "Великі Мости – Жовква.

На Львівщині розпочали ремонт дороги "Великі Мости – Жовква.

Розпочали ремонт автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці Великі Мости – Жовква.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Це вже друга ділянка вказаної дороги, яку ремонтуємо цьогоріч. На першому відтинку дороги Р-15 від Острова до межі з Волинською областю вже забезпечений проїзд транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи. Попереду роботи з влаштування завершального шару асфальтобетону та заходи з безпеки дорожнього руху.

«Як і анонсували раніше, ми цього року маємо на меті відремонтувати дорогу, що веде до Шацьких озер. Адже автошлях Ковель – Жовква – одна із ключових об’єктів. Велике будівництво 2021 року. Крім цього, зі сторони Волинської області, відповідно до амбітного плану Укравтодору, також заплановано завершити ремонт цього автошляху, оскільки основу Програми Президента складає «маршрутний принцип» – коментує начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Наразі дорожники працюють на ділянці між населеними пунктами Великі Мости та Боянець. Зараз тут розпушують пошкоджене дорожнє покриття.

На ділянці проведення ремонтних робіт організовано реверсивний рух транспорту. Звертаємося з проханням до водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та звертати увагу на тимчасові дорожні знаки.

Ремонтує цю дорогу підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Коментарі

Позначки: ,