На Львівщині розпочали ремонт доріг (ФОТО)

Новини 30 Травня, 2022 17

​​У Червоноградському районі ремонтують дорожнє покриття

На Червоноградщині проведено роботи по ліквідації аварійної ямковості доріг державного значення Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Роботи проведені на відрізку дороги від міста Великі Мости до села Сілець.

Також, ремонтники провели роботи на шляху Т-14-08 Хоробрів-Угринів, що знаходиться на  території Сокальської територіальної громади, в тому числі і ремонт дорожнього покриття даної дороги на мості через річку Варяжанка в с.Угринів.               

Балансоутримувачем даних доріг є Служба автомобільних доріг у Львівській області, зокрема роботи виконані підрядною організацією ТзОВ «Автомагістраль-Південь» за рахунок коштів державного бюджету на експлуатаційне утримання доріг.

Також проведено роботи по ліквідації аварійної ямковості на дорозі загального користування місцевого значення С141301 Радехів-Ганунин (об’їзна м.Радехів) на території Радехівської територіальної громади. 

Балансоутримувачем даної дороги є департамент дорожнього господарства Львівської ОВА, роботи виконані підрядною організацією ТзОВ «Шляховик-Т» за рахунок коштів з обласного бюджету на експлуатаційне утримання.

Коментарі

Позначки: ,