На Львівщині розпочалося полювання на браконьєрів (ФОТО)

Новини 29 Вересня, 2020 1 392

ДП "Бібрський лісгосп"/ФБ

Рейдові групи виходять на мисливські угіддя з приладами нічного бачення

На Львівщині затримали браконьєра.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці ДП «Бібрський лісгосп» у ФБ.

Як зазначається у повідомленні, сезон полювання в мисливських угіддях Перемишлянщини, відкритий лишень на пернатих.

Враховуючи те, що в календарі вже осінь, єгерська служба та державна лісова охорона лісгоспу особливу увагу приділяє охороні мисливських угідь від браконьєрів, особливо в мисливських угіддях державного резервного фонду. Вжиті заходи принесли певні результати.

В ніч з 25 на 26 вересня 2020 року, рейдовою групою лісгоспу, проводився черговий рейд мисливськими угіддями державного резервного фонду, колишні угіддя Перемишлянського РТМіР «Лісівник».

В околицях села Лоні, за допомогою приладу нічного бачення, в полі було виявлено автомобіль марки ВАЗ 2108. Оперативно зреагувавши на цей факт, на польовій дорозі серед поля, виявлено біля автомобіля громадянина С., жителя с.Лоні, з гладкоствольною зарядженою рушницею до якої був прикріплений ліхтар.

В результаті злагоджених дій рейдової групи браконьєра було затримано. Районним мисливствознавцем лісгоспу, складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 85 ч.1 КУпАП, на громадянина С., за що йому прийдеться заплатити штраф в розмірі 1020 грн.

«Рейди по охороні мисливського фонду будуть проводитись постійно, що на нашу думку, призведе до знищення браконьєрства в нашому районі. ДП «Бібрський лісгосп», дякує всім за допомогу у боротьбі з браконьєрством»,- зазначається у повідомленні.

Браконьєрам не місце в угіддях нашого краю.Сезон полювання в мисливських угіддях Перемишлянщини, відкритий лишень на…

Опубліковано ДП "Бібрський лісгосп" Понеділок, 28 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,