На Львівщині розкрили вбивство неповнолітньої дівчинки 9-річної давності

Новини 05 Липня, 2023 361

На Львівщині жінка вбила чоловіка

Прокурори Львівської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 46-річного мешканця Стрия за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

До 2023 року неповнолітня вважалась безвісти зниклою. Однак, прокурори ініціювали проведення ряду слідчих (розшукових) дій, за результатами яких вдалося встановити всі обставини зникнення та вбивства неповнолітньої.

Розслідуванням встановлено, що у серпні 2014 року в Стрийському районі неподалік лісу обвинувачений вбив 17-річну дівчину.

Для того, щоб приховати сліди злочину він закопав тіло неповнолітньої у лісосмузі.

За клопотанням прокурора, обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: