На Львівщині розбилися двоє мотоциклістів

Новини 07 Липня, 2020 1 176
На Золочівщині хлопець викрав мотоцикл та потрапив на ньому у ДТП. Фото: відкриті джерела.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

На Львівщині внаслідок ДТП за минулу добу, 6 липня, загинуло двоє мотоциклістів.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 6 липня о 01:30 год. у смт. Підкамінь Бродівського району, по вул. Незалежності, 1, 24-річний мешканець смт. Підкамінь Бродівського району, керуючи мотоциклом “Honda” (без номерних знаків), не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перевернувся. В результаті ДТП водій мотоцикла загинув на місці події.

Цього ж дня, 6 липня о 19:45 год,  в с. Грушів, Дрогобицького району, водій мотоцикла “Форте” 37-річний місцевий мешканець, скоїв зіткнення з автомобілем “Газ-51”, який був припаркований на правому узбіччі дороги. В результаті ДТП водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  37-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом «Форте», скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «ГАЗ-51», який був запаркований на узбіччі. Від отриманих травм мотоцикліст помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Коментарі

Позначки: , , ,