На Львівщині прикордонники залучили додаткові резерви, щоб зменшити черги на в’їзд в Україну з Польщі (ВІДЕО)

Новини 25 Грудня, 2019 630

Фото: ДПСУ

В окремих пунктах пропуску черги становили більше тисячі траспортних засобів

Протягом доби відбулося суттєве зменшення черг транспортних засобів на в’їзд в Україну перед пунктами пропуску Республіки Польща. Щоб досягти цього Держприкордонслужба залучила резерви сил та засобів та була налагоджена тісна взаємодія контрольних служб обох країн.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Як зазначається, протягом  доби найбільше було оформлено легкових транспортних засобів в пунктах пропуску «Ягодин-Дорогуськ», «Рава-Руська – Гребене» та «Краківець-Корчова» майже 2000 автомобілів, «Шегині-Медика», «Грушів – Будомєж» – майже 1500, «Устилуг-Зосін», «Угринів-Долгобичув» та «Смільниця – Кросценко» – понад 800 легковиків. Таку значну кількість транспорту вдалося оформити завдяки суттєвому збільшенню кількості резервного інспекторського складу прикордонних нарядів. На в’їзних каналах були використані додаткові смуги руху, які у звичайному режимі обслуговують дипломатичний та автобусний канали. В окремих пунктах пропуску обладнано додаткові робочі місця для нарядів із перевірки документів.

«Варто додати, що черги легкових транспортних засобів до країн ЄС з боку України відсутні, однак Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання пасажиро-транспортного потоку до країн ЄС після завершення свят», – зазначається у повідомленні.

ПРИКОРДОННИКИ ЗБІЛЬШИЛИ ПРОПУСКНУ СПРОМОЖНІСТЬ ПУНКТІВ ПРОПУСКУ НА В’ЇЗД В УКРАЇНУ

ПРИКОРДОННИКИ ЗБІЛЬШИЛИ ПРОПУСКНУ СПРОМОЖНІСТЬ ПУНКТІВ ПРОПУСКУ НА В’ЇЗД В УКРАЇНУ

Опубліковано Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон Вівторок, 24 грудня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,