На Львівщині проїзд дорогами державного значення забезпечено, – Укравтодор

Новини 13 Грудня, 2020 130

Ілюстрація: Новий день

На дорогах більшості областей України – ожеледиця

Укравтодор повідомив про стан проїзду на автомобільних дорогах державного значення в Україні, станом на ранок 13 грудня.

Як пише «Четверта студія», у повідомленні Укравтодору зазначається, що станом на 06-00 год 13 грудня,  місцями невеликий дощ, мряка випадає у Вінницькій, Житомирській, Київській, Івано-Франківській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, в районах де температура повітря мінусова виникає загроза утворення  ожеледиці. Туман в Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Закарпатській та Дніпропетровській областях.

Температура повітря в західних областях -3+2°С, на сході до -6+1°С, півдні 0+9°С  на решті території  -3+1°С.

Покриття на дорогах державного значення в областях де спостерігаються опади у вигляді дощу місцями  утворюється ожеледиця, на решті території мокре.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Туман на Абранському та Латірському перевалах. Температура повітря -3+1°С. Стан покриття на перевалах мокре.

На дорогах державного значення виконуються роботи з ліквідації ожеледиці та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1248 одиниць техніки та 1551 робітник.

За повідомленням УкрГМЦ 13 грудня хмарно, у південних, західних, північних, більшості центральних областей невеликі, місцями помірні дощі з мокрим снігом, подекуди ожеледь, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла, у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла, на півдні Одещини до 14°.

У північних та Центральних областях на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний,  східний, 7-12 м/с, у південно-східних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Коментарі

Позначки: , , ,