На Львівщині проводиться капітальний ремонт залізничних переїздів з інтенсивним автобусним рухом

Новини 16 Листопада, 2018 164

Фото: Facebook/Львівська залізниця

Регіональна філія «Львівська залізниця» спільно зі Львівською обласною державною адміністрацією розпочала реалізацію проекту з капітального ремонту двох залізничних переїздів, що перетинають автошляхи з інтенсивним рухом автобусів.

Як повідомляє «Львівська залізниця» на своїй сторінці у Facebook, роботи з капітального оновлення залізничної та автодорожньої інфраструктури тривають на переїздах, що розташовані в межах м. Пустомити та м. Городок, на перетині автодоріг Т-1416 та М-11 зі залізничними напрямками Львів–Стрий і Львів–Мостиська–Держкордон. На цих перехрестях відбувається інтенсивний рух поїздів та автотранспорту, у тому числі автобусів міського та міжміського сполучення, а також рух пішоходів, оскільки об’єкти інфраструктури знаходяться у межах міст.

У комплексі робіт планується суцільне оновлення настилу залізничних переїздів, його розширення, облаштування пішохідних доріжок у відповідності до норм, а також оновлення переїзної сигналізації, обладнання об’єктів відповідним освітленням, ремонт залізничних приміщень та впорядкування прилеглої території.

Роботи з капітального ремонту переїздів планують завершити до кінця цього року.

 

Коментарі

Позначки: , ,